Mena kei te pirangi koe ki te whakapai ake i to tiro

Exchange insights, tools, and strategies for canada dataset.
Post Reply
tapeya6238

Mena kei te pirangi koe ki te whakapai ake i to tiro

Post by tapeya6238 »

s etahi atu, he mea nui ki te timata me te mahi i runga i o konae kia pai ake ai te kitea ki nga kaiwhakamahi Ipurangi me te whakaputa i nga hokohoko morahi i roto i te toa.

hanga ipurangi engari kaore koe e mohio me pehea te mahi, ina koa mo tenei ahuatanga hou, waea atu ki a Digitaleo kia whai hua mai i te tautoko a ta maatau ratonga kaihoko me te tohatoha tere me te nui i runga i nga hongere tohutoro rereke. .

He karanga hou ki te mahi

Tohutoro:
Ko nga arotake a nga kaihoko he waahanga nui o te nga raraunga o tawahi ingoa ipurangi o o waahi hoko. Ka awe hoki ratou i to puku ki te rokiroki ma te whakatenatena i nga kaihoko ki te whiriwhiri i to tuunga ki runga ake i tera o te whakataetae. Hei tohu, 88% o nga kaihoko ka rapu arotake i runga ipurangi i mua i te kowhiri i tetahi ratonga rohe1.

Ka tino mohio koe ki nga arotake a nga kaihoko a Google; engari ehara i te mea ko enei anake e tika ana kia whai whakaaro ki te whakatinana i nga whakahaere arotake a nga kaihoko. Inaa, mai i te Ture Maakete Mamati, ka puta tika nga arotake a nga kaihoko mai i nga papaaho katoa ki o konae Google.

I tenei ra ka titiro tatou ki nga arotake a nga kaihoko a Facebook, me pehea te whakahohe me pehea te whakahaere.

1. Kei hea me pehea te whakahohe i o arotake kaihoko Facebook?
2. Me pehea te whakahaere i o arotake kaihoko Facebook?
Whakamutunga
Post Reply