Artikuj
•marketingu i përmbajtjes
Fotografia e Dan Hughes
nga Dan Hughes
Postuar më 29 qershor 2018
Në këtë pikë të udhëtimit Të dhënat e WhatsApp tuaj dixhital, do të dini se sa e rëndësishme është përmbajtja dhe se si, nëse përdoret në mënyrë efikase, mund të japë rezultate reale – duke rritur ndërgjegjësimin për markën, duke rritur normat e konvertimit dhe duke nxitur shitjet.
Me këtë thënë, për të përfituar sa më shumë nga përmbajtja juaj dhe për të arritur një akord të vërtetë me audiencën tuaj të synuar, krijimi i një strategjie efektive të përmbajtjes është thelbësor. Sidoqoftë, edhe kur i njihni elementet themelore të krijimit të përmbajtjes tërheqëse dhe vendosjes së saj përpara audiencës tuaj, marrja e rezultateve që dëshironi mund të jetë më e lehtë për t'u thënë sesa për t'u bërë.
Aktualisht, vetëm 7% e tregtarëve B2B nuk e përdorin marketingun e përmbajtjes si një pjesë kritike të strategjisë së tyre të përgjithshme dixhitale. Sigurisht, këto biznese ka shumë të ngjarë që tashmë kanë mbetur shumë prapa pjesës tjetër të paketës. Me shumicën dërrmuese të markave moderne që kërkojnë të rrisin strategjinë e tyre të marketingut të përmbajtjes, konkurrenca është e ashpër. Për të fituar në fushën e betejës komerciale të sotme, fushatat tuaja duhet të ndërpresin zhurmën për të pasur një ndikim të vërtetë.
Nga ana tjetër, nëse dini si të krijoni një strategji marketingu të përmbajtjes që merr rezultate, perspektivat tuaja si tregtar dixhital do të rriten në mënyrë eksponenciale: markat e sotme kanë nevojë për inovacion në përmbajtje dhe tregtarët e zgjuar të përmbajtjes janë në kërkesë të nxehtë.
Sipas Shane Snow, bashkëthemelues i Contently, këtë vit dhe më tej, markat më të zgjuara do të ulin sasinë e përmbajtjes që prodhojnë, duke përdorur buxhetet e tyre përkatëse për të përmirësuar vlerën e prodhimit të gjithçkaje që krijojnë.
Dhe këtu hyni. Të dini se si të krijoni përmbajtje me cilësi të lartë që flet me bazën tuaj të dëshiruar të klientit në një nivel personal është çelësi i suksesit dhe këtu do t'ju tregojmë se si të ndërtoni një strategji që këndon.
Le të fillojmë.
Merrni rezultate reale – Krijoni një strategji efektive të përmbajtjes
-