gra të ulura dhe duke përdorur celularin

Exchange insights, tools, and strategies for canada dataset.
Post Reply
jakariabd@

gra të ulura dhe duke përdorur celularin

Post by jakariabd@ »

Ndërtimi i besimit dhe profesionalizmit.
Një shërbim për trajtimin e telefonatave pas orarit të punës ndihmon biznesin tuaj të dallohet nga zgjidhjet e tjera të biznesit në treg. Është lloji i qasjes që përcjell profesionalizëm dhe ndërton besimin e klientit.

Është e zakonshme që bizneset e vogla të ndjehen sikur nuk mund të konkurrojnë me korporatat më të mëdha. Nëse ky është rasti për ju, është koha të ndryshoni mentalitetin tuaj. Ajo që keni në krah është shkathtësia. Ju mund të merrni vendime të shpejta që përfitojnë si biznesin tuaj ashtu edhe klientët tuaj.

Një nga këto vendime është futja e një shërbimi 24/7 të trajtimit të thirrjeve. Krahasuar me korporatat më të mëdha, të cilat shpesh kanë nevojë për firmosje të shumta, biznesi juaj i vogël mund të marrë me shpejtësi shërbime të reja. Kjo do të thotë që ju mund të bëni ndryshime të rëndësishme për të përmirësuar nivelet e përvojës së klientit dhe për të rritur produktivitetin.

Kur klientët tuaj telefonojnë, telefonatat e tyre përgjigjen shpejt dhe me profesionalizëm. Ndjenja e tyre përfundimtare është ajo e lehtësimit dhe kënaqësisë. Çfarë mendoni se bën kjo për imazhin profesional të biznesit tuaj? Kjo është e drejtë - kjo tregon se ju jeni të shkathët dhe të përgjegjshëm.

Në praktikë, një shërbim i përgjigjeve profesionale pas orarit të punës do të transmetojë mesazhe në mënyrë efikase te njerëzit përkatës në biznesin tuaj. Në fund të fundit, nëse ju mungojnë vazhdimisht telefonatat ose i dërgoni ato në postën zanore, ju jepni përshtypjen se jeni të dërrmuar. Ose i çorganizuar. Ose të dyja. Asnjëra prej tyre nuk ka një ndikim të qëndrueshëm pozitiv.

Zgjedhja për të transferuar përgjigjen e thirrjeve ndihmon biznesin tuaj të duket ndoshta më i mësuar të merret me skenarë thirrjesh me volum të lartë, ndoshta edhe duke i dhënë biznesit tuaj iluzionin se është më i madh se sa është. Ai përforcon perceptimin se jeni më se i aftë për të trajtuar të gjitha thirrjet dhe pyetjet tuaja hyrëse.

Përmirësimi i përvojës së klientit me përgjigjen e telefonatave 24/7 pas orarit të punës
Kur i përshëndetni telefonuesit me një përgjigje miqësore dhe profesionale, ata ndihen të qetësuar. Ata e dinë se dikush është në çështjen e tyre dhe është i gatshëm të ndihmojë. Kjo shkon shumë për të rritur kënaqësinë, për të përmirësuar reputacionin e markës dhe për të siguruar besnikëri.

Me kaq shumë zgjedhje sot, përvoja e klientit është bërë një diferencues kryesor. Kjo është arsyeja pse mbështetja e klientit gjatë gjithë kohës është thelbësore si për përmbushjen ashtu edhe për tejkalimin e pritshmërive të klientit.

Sigurisht, bizneset më të vogla mund të luftojnë me burimet e nevojshme për të ofruar mbështetjen e klientit 24/7. Çështjet e zakonshme përfshijnë kostot operative dhe mungesat e personelit. Ju nuk dëshironi të paguani për mbështetje telefonike 24/7 kur nuk jeni të sigurt për kërkesën për thirrje.

Shërbimet e përgjigjes së telefonatave pas orëve Baza e të dhënave specifike sipas industrisë ndihmojnë bizneset e vogla, njësoj si tuajat, të cilët përjetojnë rritje të telefonatave dhe kohë joproduktive. Gjatë periudhave të ngarkuara - për shembull, kur jeni duke mbajtur një ngjarje promovuese - ndoshta do të keni më shumë telefonata sesa mund të menaxhoni. Kjo situatë mund të jetë dërrmuese për ekipet e brendshme.

telefon në dorë
Këtu hyn një recepsionist virtual i kualifikuar si një zgjidhje me kosto efektive. Ndihmoni biznesin tuaj të projektojë një imazh qetësie dhe aftësie. Përmirësimi i përvojës suaj të klientit në këtë mënyrë i jep biznesit tuaj një avantazh. Kjo ju ndihmon të tërheqni më shumë klientë dhe të mbyllni më shumë marrëveshje. Kjo është për shkak se klientët vlerësojnë komoditetin e një përgjigjeje të menjëhershme sa herë që u nevojitet.

Për shembull, krahasoni një biznes tjetër të vogël që ofron shërbim të njëjtë ose të ngjashëm për ju. Telefonat e tyre mbeten ose pa përgjigje ose dërgohen direkt në postën zanore. Ata madje mund të kenë staf të vrazhdë të pritjes që nuk i drejtojnë thirrjet siç duhet. Tani merrni parasysh biznesin tuaj. Ju keni një shërbim të përgjigjes së thirrjeve pas orarit të punës. Kur vijnë telefonatat, ditën apo natën, profesionalizmi juaj shkëlqen përmes shërbimit tuaj të mbështetjes së klientit.
Post Reply